Optitex

jurk_model_02Digipattern maakt gebruik van het tekenprogramma Optitex. Optitex is een zeer modern en innovatief tekenprogramma voor de confectie-industrie. Het programma is bijzonder gebruikersvriendelijk en voorzien van de nieuwste technieken, zoals 3d-presentaties en automatisch intekenen.

Optitex is in staat bestanden te lezen van alle soortgelijke programma’s zoals lectra, gerber en investronica. Ook is Optitex in staat te communiceren met vrijwel alle soorten plotters en snijmachines, zodat naast een investering in de software geen nieuwe hardware behoeft te worden aangeschaft.

 

Demonstratie van de software

Voor wie serieuze belangstelling heeft naar de Optitex-software bestaat de mogelijkheid om een demonstratie te krijgen op het eigen kantoor. Met u wordt doorgesproken hoe Optitex in uw organisatie kan worden ingevoerd. Digipattern biedt daarbij alle noodzakelijke ondersteuning, zowel bij de technische installatie als bij de introductie van de software in de eigen onderneming en het invoeren van bestaande collecties.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

optitex